Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
At cum de plurimis eadem dicit, tum certe de maximis.
Bonum valitudo: miser morbus.

Üdvözöllek

Diószeghy Adrienn vagyok

Az Alföld-régió méltán "Hírös városában", Kecskeméten láttam meg a napvilágot. 

Felnövekvő fiatalként már akkor nagy figyelmet fordítottam városom kultúrális és egyéb programjaira, melyeknek aktív résztvevője is voltam. A munkám mellett mindig is ott bújkált bennem egy fiatalkori "Álmom" mely a szeretett városom kultúrális, rendezvényekben, programokban gazdag felpezsdítését tűztem ki célul. Ez mellett nagyon érdekelt mindig az esküvő  légköre, rendezése, szervezése, illetve levezetése.

Sikeresen elvégeztem az Esküvői Szertartásvezető, illetve Esküvő és Rendezvényszervezői iskolákat, melynek eredményeként városom és országunk több helyszínén szerezhetek örömet, boldogságot, jelenlegi és új ügyfeleim részére.

 

Ügyfeleim "Álmait-Elképzeléseit" szeretném összhangba hozni a meghitt pillanatok egészével, az ötletdús témaválasztásokkal, továbbá programtervezés, ruhapróba, dekoráció, gasztronómia területeket felölelve, színessé tenni a legutolsó és legapróbb részletekig.

Boldog vagyok, hogy a szeretettemmel, munkámmal, másoknak örömet, életre szóló élményt adhatok nap mint nap, s most már közösen valósíthatjuk meg, az Álmaitokat...

 

Eventree ahol az álmaid valóra válnak !

Mitől különleges egyáltalunk szervezett esemény?

 

Szeretni és szeretve lenni az egyik legboldogabb dolog a világon. Ennek megünneplése az, amire Ti is készültök. A nehezén már túl vagytok, megtaláltad életed párját, aki nem régiben megkérte a kezed, és most az esküvőtökre készültök.

Egy igazán különleges esküvőre vágysz, ami csak KETTŐTÖKRŐL  és a szerelmetek megünnepléséről szól?

" de nem tudod, hogy és mikor szervezd meg munka mellett? Mindenki beleszól, évtizedekkel ezelőtti berögződésekkel jön?

Miközben Te valami teljesen másra vágysz s eszed ágában sincs a nagy napon izgulnod, hogy minden rendben legyen.., akkor neked egy Profi Esküvőszervezőre van szükséged. 

Akkor én vagyok az a személy, aki Számodra a fentieket jelenti. Az esküvőszervező-megrendelő kapcsolat mindig bizalmon és szimpátián alapul. Azt azonban megígérhetem, hogy én minden tőlem telhetőt megteszek, hogy érdemes legyek a bizalmadra...

 

Rólunk

Eventree rendezvényszervezés célja, hogy összehangolja ügyfelei kívánságát  igényeit,álmait,  a mai kor modern lehetőségeivel, hogy létrejöhessen egy olyan Esemény és Élmény, mely megrendelőinknek és minket is büszkességgel tőlt el. Működésünk óta és előtte is több rendezvényt szerveztünk különféle területeken, különböző partnerekkel.

 

Az eddigi tapasztalatoknak köszönhetően kreativitásunkkal, dinamizmusunkkal, precizitásunkkal és a tökéletességre való folyamatos törekvéssel igyekszünk kiszolgálni megrendelőink igényeit. 

 

Elkötelezett, megbízható és tapasztalt munkatársainkkal, jól szervezett csapatunkkal a felmerülő legkritikusabb feladatokat is megoldjuk. 

Számos helyszínnel, ügynökséggel, dekorációt, műsorokat, produkciókat, játékokat kínáló partnerrel állunk rendelkezésetekre.  Velük együtt működve tesszük egyedivé az adott eseményt, segítjük a szervezést.

 

Hiszek benne, hogy a rendezvényszervezés "Művészet". A szakemberek összehangolt munkájából születő harmónia, mely minden érzékszervre hat!

 

Minden rendezvény egyedi és megismételhetetlen!

 

Ezért fontos a megfelelő tapasztalattal rendelkező szakemberek munkája, az ügyfelek igényeinek megismerése, a költséghatékony és kreatív gondolkodás.

 

Bízom benne, hogy a fentiekben leírt elhívatottságom, sok ifjú párnak, és az őket körülvevő násznépnek boldog pillanatokat szereznek a jelenben, és még évtizedek múltán is feledhetetlen örök emléket lophatuk a szívükbe.

 

 

 

Eljegyzésre készülve, jegygyűrűt tervezve.

A karikagyűrű vagy más néven jegygyűrű az az ékszer, amely – miután megtalálta élete párját – egy életen át ékesíti kinek a bal, kinek a jobb gyűrűsujját. Ez az apró ékszer jelképezi a végtelent és az örökké tartó összetartozást.

Eljegyzésre készülve, jegygyűrűt tervezve.

A karikagyűrű vagy más néven jegygyűrű az az ékszer, amely – miután megtalálta élete párját – egy életen át ékesíti kinek a bal, kinek a jobb gyűrűsujját. Ez az apró ékszer jelképezi a végtelent és az örökké tartó összetartozást.

Segíthetünk?

A megadott adatok alapján a legrövidebb időn belül válaszolunk!